<
Sport

Victorie pentru CSM Câmpia Turzii în ultimul meci de pe teren propriu

CSM Câmpia Turzii- CS „U” Cluj 3-0 (25-20, 25-23, 25-17)

Miercuri, 10 aprilie, în etapa cu numărul V din play-out,  CSM Câmpia Turzii a primit vizita formaţiei Universitatea Cluj.

Voleibaliştii din Câmpia Turzii s-au impus, fără emoţii, în trei seturi şi, cum spunea antrenorul Dan Remeş la finalul întâlnirii, au dovedit că în meciul tur a fost doar un accident.

Clujenii au început bine şi au condus, scor 1-4, dar în scurt timp formaţia gazdă a revenit şi a restabilit egalitatea, scor 4-4, preluând iniţiativa. CSM Câmpia Turzii s-a desprins, scor 12-10, 20-17, şi s-a impus cu 25-20.

Şi setul cu numărul doi a fost la discreţia echipei din Câmpia Turzii care a dominat de la un capăt la celălalt şi, în ciuda faptului că oaspeţii au dat mici semne de revenire pe final, voleibaliştii pregătiţi de Dan Remeş şi-au adjudecat setul, scor 25-23.

Aflaţi în faţa unei echipe fără replică şi încurajaţi de publicul spectator, voleibaliştii CSM-ului s-au impus fără emoţii în setul cu numărul 3, scor 25-17.

A fost ultimul meci pe teren propriu pentru CSM Câmpia Turzii care se va deplasa, în ultima etapă,  la Dej pentru confruntarea cu CS Unirea.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS