<
Fotbal

Video. Arieşul Turda se deplasează la Hărman

Onicaş şi Lemnaru fac parte din lot. Olariu: „Mergem acolo să facem un joc bun şi să venim cu un rezultat pozitiv”
Sâmbătă, 1 septembrie, Sticla Arieşul Turda se deplasează pentru confruntarea cu AFC Hărman, formaţie care în prima etapă a suferit o înfrângere, scor 4-0, pe terenul celor de la Sănătatea. Cu Onicaş şi Lemnaru în lotul care va face deplasare, antrenorul Constantin Olariu speră să bifeze o nouă victorie.
„Cred că a trecut bucuria primului succes în Liga a III-a şi ne concentrăm pentru primul meci din deplasare din acest campionat. Mergem acolo să facem un joc bun şi să venim cu un rezultat pozitiv. Ne-am pregătit bine săptămâna asta şi ne dorim să continuăm linia bună pe care am pornit. În ceea ce priveşte situaţia lotului, Vali Lemnaru şi Mihai Onicaş vor face parte din el şi, cu siguranţă, şi din lotul care va face deplasarea la Hărman. Sunt doi jucători valoroşi, cu experienţă şi care, cu siguranţă, vor ajuta pentru realizarea a ceea ce ne propunem, să fim printre primele echipe din serie. La ora asta sunt mulţumit de cum arată lotul, poate ar mai fi nevoie la partea de jucători sub 20 şi 19 ani, în contextul în care acum avem o grămadă de accidentaţi şi toţi în zona asta. Sunt convins că băieţii care sunt în lot vor face tot posibilul ca lucrurile să meargă bine. Referitor la Mihai Onicaş şi Valentin Lemnaru, din declaraţiile lor vedeţi că există o anumită supărare faţă de ceea ce s-a întâmplat în viaţa lor sportivă şi e foarte important să se refacă din punct de vedere psihic, moral. Nu e un nou început, e o continuare, chiar dacă poate nu şi-au dorit-o, dar trebuie să treacă peste punctul ăsta şi să meargă înainte”, a concluzionat Olariu.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS