Handbal

Video. Chapeau, băieţi! Pentru noi sunteţi de aur!

 

A fost greu, dar au luptat până în ultima secundă şi au cucerit, în faţa propriilor suporteri, medaliile de bronz.

Multe se pot spune despre confruntarea de joi, 31 mai, dintre Potaissa Turda şi CSM Bucureşti, cea de-a treia, care avea să decidă ocupanta ultimului loc pe podiumul Ligii Naţionale de Handbal Masculin. A fost o confruntare încrâncenată, un meci al ambiţiilor, în care tensiunea şi miza şi-au spus cuvântul şi în care fiecare a dat totul pentru această ultimă şansă la o medalie.

A fost un meci al portarilor, un meci cu multe greşeli neforţate, venit la capătul unui sezon greu, dar fructuos, şi care i-a stors de ultima picătură de energie, un meci care i-a ţinut cu sufletul la gură pe toţi iubitorii handbalului.

Dar, dincolo de toate astea, a fost un meci în care familia handbalului turdean şi-a arătat din nou puterea, a demonstrat că acolo unde există unitate apar şi rezultate şi ne-a învăţat, încă o dată, că nimic nu e imposibil atâta timp cât crezi în şansa ta.

Pentru mulţi a fost un vis, un ideal, un scop, pe care au avut şansa să-l transforme în realitate tocmai aici, la Turda.

În faţa unor adversari ambiţioşi şi dornici de victorie, au arătat că-şi doresc să facă din Sala „Gheorghe Bariţiu” un loc al amintirilor frumoase şi al bucuriei, toate împărtăşite cu cei care le-au rămas alături şi care i-au susţinut neîncetat.

A fost o zi a bucuriei, o zi de sărbătoare, o zi în care dăruirea lor a fost răsplătită cu o cupă şi medaliile de bronz, dar şi cu aplauzele celor care pe tot parcursul sezonului au fost al „8”-lea jucător.

După ce a adus Cupa Challenge la Turda, Potaissa a mai avut puterea să lupte şi pentru un loc pe podiumul Ligii Naţionale. Şi a reuşit! Chapeau, băieţi! Pentru noi sunteţi de aur!

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.