Înot

Video. Clubul Sportiv Delfinii Turda are o vicecampioană regională

În perioada 13-15 aprilie 2018 și 20-22 aprilie 2018 au avut loc Campionatele Regionale de Cadeți și Copii 10-11 ani. Municipiul nostru a fost arondat la Reșita pentru cadeți și Baia Mare pentru copii alături de Hunedoara, Oradea, Timișoara, Bistrița, Alba Iulia, Târgu Mureș, Reșita, Satu Mare, Cluj și Baia Mare. Au participat de la clubul nostru la cadeți: Sonia David, Adriana Ionescu, Rareș Deac și Mihai Predut; la copii: Maria Fetiță-Ripea, Bogdana Covaciu, David Blenyesi si Radu Oneț.
„Vă felicit pe toți pentru fiecare evolutie, toti ați progresat! Am muncit împreună … am muncit mult …. Acum pot să spun BRAVO COPII, Bravo Sonia, Adriana și Rareș pentru progresul înregistrat la toate probele, Bravo Mihai pentru cele 9 secunde scăzute la proba de 200 m liber, Bravo Bogdana și Bravo David, evoluția ta de la proba 200 m liber a fost mai bună cu 11 secunde. Răducu mă înclin în fața ta pentru cele 3 medalii, 1 de aur și 2 de argint chiar dacă tu ești doar legitimat la clubul nostru! BRAVO MARIA, ești vicecampioană regională, ai pus Turda pe harta înotului românesc! Maria a demonstrat că SE POATE, trebuie doar să vrei și să muncești!
Mulțumim tuturor celor care ne sprijină și sunt alături de noi!”, a menționat  Petric Alexandru Gabriel.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS