Fotbal

Video. Concluzii la final de tur! Antrenorul Constantin Olariu: „La ora asta sunt mulţumit de locul pe care-l ocupă echipa”

Nou-promovată în Liga a III-a, Sticla Arieşul Turda şi-a trecut în cont 7 victorii, 3 remize şi 5 înfrângeri, iar la finele turului de campionat ocupă locul 8 în clasamentul Seriei a V-a, cu un total de 24 puncte.
Joi, 6 decembrie, tehnicianul Constantin Olariu şi jucătorii Alex Savu şi Simion Cocoară au participat la o conferinţă de presă şi au făcut o scurtă analiză a turului de campionat:
„La ora asta sunt mulţumit de locul pe care-l ocupă echipa, asta ne-am propus să fim printre primele formaţii din grupă şi am reuşit. Dacă privim retrospectiv, cred că se putea mai mult având în vedere că am pierdut câteva puncte nemeritat şi, ca atare, din acest punct de vedere, totul este în regulă. Ne dorim să continuăm pe partea de a avea un joc foarte bun şi dacă vom avea şi rezultate va fi foarte bine. Eu sunt foarte captat ca jucătorii, în special cei tineri, să crească în valoare. Ei cresc mult mai bine în momentul în care ai şi rezultate. Ne-am stabilizat deja puţin ca şi poziţie şi vrem să-i ajutăm pe cei tineri să crească şi dacă ar putea pleca mai departe ar fi senzaţional”, a concluzionat antrenorul Constantin Olariu.
Despre reunire şi planuri de viitor
„Ne vom reuni, probabil, pe 15 ianuarie, vom încerca să facem un program şi va trebui să găsim o modalitate să facem o bună pregătire pentru că pregătirea de iarnă bună te duce tot anul. Vom face o analiză în perioada următoare, vom decide unde au fost plusuri şi minusuri şi vom decide dacă vor fi modificări în structura lotului”, a precizat Olariu.
Simion Cocoară: „Am făcut un tur bun de campionat”
„Eu zic că este un nivel bun, este o serie echilibrată, orice echipă poate bate orice echipă. Am făcut un tur bun de campionat, se putea şi mai bine dacă eram mai atenţi în unele faze. Suntem o echipă nou promovată, suntem la mijlocul clasamentului, ne-am pregătit bine, am muncit mult şi în viitor sper să facem mai multe puncte decât în tur, să muncim mai mult şi să terminăm între primele echipe ale campionatului”, a declarat jucătorul.
Alex Savu: „Sunt sigur că în retur ne vom bate la locul 5”
„Din punct de vedere al calităţii tehnice şi al fotbaliştilor, nivelul nu este unul foarte ridicat exceptând echipele care sunt între primele 3-4 şi care au jucători buni. Restul echipelor sunt echilibrate, diferenţa o face, poate, pregătirea fizică şi cea tactică. Cred că am făcut un tur satisfăcător, am încheiat pe locul 8, dar aproape de locul 5 care ar trebui să fie, din iarnă, obiectivul echipei. Se putea cu siguranţă mult mai bine, dar neşansa, lipsa de inspiraţie în unele meciuri, lipsa de încredere la început au făcut să nu fim în primele cinci. Trebuie să privim încrezători spre returul campionatului şi sunt sigur că ne vom bate la locul 5 până la urmă”, a concluzionat Alex Savu.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS