<
Fotbal

Video. Constantin Olariu: „A fost o victorie meritată care ne dă moral pentru ce urmează în campionat”

Arieşul Turda a bifat prima victorie din Liga a III-a, dar tehnicianul Constantin Olariu a recunoscut că a trăit meciul la intensitate maximă:

„Am trăit destul de intens jocul pentru că am ratat câteva ocazii şi pe final puţin am tremurat, după ce am înscris golul. Cred că a fost o victorie meritată, care ne dă moral pentru ceea ce urmează în campionat. Problemele au apărut la finalizare, când ajungem în faţa porţii ţine foarte mult de fiecare jucător în parte, dacă are execuţiile corecte, dacă se încadrează unde trebuie, şi mai mult depinde de ei. E important că reuşim să ducem mingea până la 16 metri şi să ne creăm ocazii, dar acolo e valoarea jucătorilor. E un început  pentru jucătorii tineri, eu sper să înţeleagă că s-a schimbat puţin faţă de sezonul trecut, au urcat cu o treaptă în fotbal şi asta ar trebui să ne responsabilizeze puţin mai mult, să se formeze o stare stimulativă”, a precizat tehnicianul turdenilor.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS