<
Sport

Video. Constantin Olariu: ”Sunt mulțumit în primul rând de victorie, pentru că exista o presiune pe noi”

Victorie pentru Sticla Arieșul Turda în confruntarea cu ACS Târgu Mureș

Denisa Mărginean: Domnule Olariu, sunteți mulțumit de jocul de astăzi?

Constantin Olariu: Sunt mulțumit în primul rând de victorie, pentru că exista o presiune pe noi, având în vedere că ultimele două etape au fost cu două înfrângeri, și sigur că victoria de astăzi ne dă un confort. Ne bucurăm de ea, am ratat iarăși o grămadă de ocazii, dar e bine că am câștigat!

D.M.: E practic, o gură de oxigen pentru Arieșul Turda, urmează confruntarea cu Gloria.

C.O.: Ca și orice meci, eu am spus că diferențele de valoare există la echipă, dar putem face față cu condiția să ne mobilizăm mai bine și să reușim să concretizăm jocul bun pe care de obicei l-am făcut.

D.M.: Și astăzi, la fel ca și etapa trecută, remarcăm faptul că ajungeți în jumătatea adversă, dar iar există probleme la finalizare. Scorul putea fi mult mai mare decât cel înregistrat pe tabelă.

C.O.: Da, deci asta e o meteahnă, tot am spus-o, lucrăm și la antrenament mult pe finalizare, sigur că pe mine m-a interesat foarte mult să creionăm un joc al echipei, care să fie propriu. Și eu cred că se vede, avem posesie, jucăm și cu mingi lungi, și cu mingi scurte, ne creem ocazii, dar nu reușim. Acum, ce să zic, mă bucur că Bebe a dat două goluri, mă bucur că a dat și Lemnaru, deci practic e o noutate. În apărare același lucru, facem aceleași greșeli, măcar bine că am întors azi rezultatul.

D.M.: Care este siuația lui Mihai Onicaș? Am văzut că nu a fost nici măcar rezervă.

C.O.: Da, din ce am înțeles, el a renunțat. Sigur că după cele două etape soldate cu înfrăngeri, la Sănătatea, și cel de acasă cu Miercurea Ciuc a renunțat să mai vină. El avea și niște probleme medicale, înainte de meciul cu Sănătatea, cu două săptămâni înainte, nu făcuse deloc antrenament, și probabil că a hotărât să nu mai continue.

D.M: Știu, sunt convinsă că ați purtat o discuție săptămâna aceasta cu băieții și s-a văzut astăzi în teren mai multă determinare, au luptat mai mult. Cum i-ați motivat, ce le-ați spus?

C.O: Nu neapărat că i-am motivat eu, ci ei au arătat că au caracter, și pe această cale îi felicit, pentru că nu se mai putea să mergem tot așa cu joc bun și înfrângeri. Astăzi chiar dacă am avut un handicap, am început cu un handicap de un gol, am reușit să remontăm, au jucat bine, deci ei au arătat că au caracter și încă o dată, îi felicit!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS