Fotbal

Video. Dănuț Ștefan: „Avem un staff extraordinar d.p.d.v sportiv și personal, doi băieți extraordinari, Andrei și Paul Pintilie, care își doresc foarte mult și sunt trup și suflet pentru echipă”

CSM Câmpia Turzii a trecut cu 4-0 de Progresul Călărași într-un meci amical disputat la Câmpia Turzii.

Două din goluri au fost marcate de Dănuț Ștefan, căpitanul echipei.

Dănuț Ștefan a părăsit echipa CSM-ului la finalul sezonului trecut, însă acum, la noul proiect pe care frații Pintilie îl construiesc la Câmpia Turzii a făcut ca Ștefan să revină la echipă, iar la primul meci a marcat două goluri.

Dănuț Ștefan a acceptat să vorbească cu Ziarul 21 pentru cititorii săi despre CSM Câmpia Turzii

Rep: Cum ți s-a părut meciul de azi?

Dan Ștefan: A fost un meci foarte bun, suntem în plină reconstrucție la echipă. Au venit niște băieți noi, băieți extraordinari, băieți valoroși. Încercăm să confirmăm forma de anul trecut și chiar să ne autodepășim și să facem un campionat cât mai bun.

Rep: Despre ce ai regăsit la CSM, câteva cuvinte…

D.Ș: Un staff extraordinar d.p.d.v sportiv și personal, doi băieți extraordinari, Andrei și Paul Pintilie, care își doresc foarte mult și sunt trup și suflet pentru echipă. Mă bucur pentru ei că au venit, le doresc mult succes și sper să lucrăm în continuare foarte bine.

Rep: Ceva speranțe pentru noul campionat?

D.Ș: Încă nu pot vorbi de așa ceva. Cum v-am spus, suntem în plină reconstrucție, Mister Andrei încă nu ne-a comunicat nimic și așteptăm să vedem ce decid ei.

Rep: Mesaj pentru suporteri

D.Ș: Să fie alături de noi. Să vină să ne susțină. Știu că au fost mici neînțelegeri cu suporterii dar ne dorim din suflet să fie alături de noi în noul campionat!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS