Sport

Video. Echipa de Volei CSM se pregătește pentru debutul în Divizia A1… la ora 21:30

Atâta determinare, ambiție și perseverență nu am văzut de mult la niciun sport local din Câmpia Turzii. Este joi seara, ora 21: 30 și băieții de la echipa de volei CSM Câmpia Turzii sunt încă în Sala Sporturilor și se antrenează pentru prima etapă a Campionatului Național de Volei.

La ora 21:30 să fii încă la antrenament și să repeți lovituri, tehnici și alte „ponturi” este mare lucru și demn de lăudat. Așadar băieții de la CSM Câmpia Turzii vor prima victorie în prima etapă a diviziei A la volei.

Sâmbătă, de la ora 18:00, toată suflarea sportivă din Câmpia Turzii este chemată să susțină echipa CSM Câmpia Turzii. Toți iubitorii de sport sunt chemați să-i susțină pe acești băieți minunați, în drumul spre prima victorie. De la mic la mare, haideți cu toții să susținem echipă CSM Câmpia Turzii și să ne punem amprenta, ca și oraș, ca și municipalitate, ca și valoare, pe harta României, la volei.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS