Fotbal

Video. Flaviu-Adrian Chişu, după meciul cu Someşul Dej: „A fost un meci dificil, am jucat în compania unei echipe care îşi doreşte promovarea”

CSM Câmpia Turzii a întâlnit, în prima etapă a returului, Someşul Dej. Oaspeţii s-au impus, scor 2-4, şi ocupă primul loc în clasamentul Ligii a IV-a. La finalul întâlnirii, Flaviu-Adrian Chişu, jucătorul celor de la CSM Câmpia Turzii, a declarat:
„Astăzi a fost un meci dificil, am jucat în compania unei echipe care îşi doreşte promovarea. A fost un derby pentru locul III. Din păcate pentru noi, ei sunt cei care au plecat acasă cu punctele, noi mergem la Gherla să câştigăm ceea ce am pierdut astăzi acasă. Vreau să-i felicit pe băieţi că au făcut un tur de campionat extraordinar. Sperăm ca la sfârşitul campionatului, când tragem linie, să fim acolo sus, să fim în primele patru şi de ce nu, dacă ne duce jocul, să prindem podiumul. Va fi greu, suntem la 6 puncte de Someşul Dej, dar sperăm ca în următoarele jocuri să acumulăm puncte. Era bine dacă domnii de la AJF puneau stop la campionat, dar se mai joacă încă două etape din retur. Meciul de azi a fost cu multe goluri, dar domnul arbitru i-a cam ajutat pe oaspeţi. Am avut ocaziile noastre, am reuşit să deschidem scorul dar apoi a urmat un penalty foarte uşor acordat. Noi am intrat nervoşi, nu ne-am mai putut concentra, a căzut foarte rapid şi golul doi.
Vreau să-i felicit pe cei de la Someşul Dej pentru condiţiile pe care le au, le dorim multă baftă, să promoveze sau să lupte până în ultima etapă. Noi sperăm să rămânem acelaşi grup unit pe care am reuşit să-l formăm la Câmpia Turzii. Arătm că nu ne poate bate uşor oricine, mai ales pe teren propriu. Le mulţumim oamenilor care au fost la stadion şi au fost alături de noi, sperăm să continuăm pe acest drum bun şi să fim acolo sus la sfârşitul campionatului”.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.