Handbal

Video. Horațiu Gal: Sunt mulțumit de meciurile de pregătire de până acum

Potaissa Turda a câștigat joi, 22 august prima partidă amicală cu ACS Szejke Odorheiu Secuiesc, scor 36-28, partidă desfășurată în Sala Sporturilor din Turda, antrenorul Potaissei a acceptat să ofere o declarație pentru Ziarul 21

Horațiu Gal: Sunt mulțumit de meciurile de pregătire de până acum, astăzi a fost practic ultima repetiție, înainte de primul meci din campionat cu CSM Bucureşti de săptămâna viitoare, o singură problemă ar mai fi, revenirea lui Marius Zsekei care încă este incertă şi chiar dacă va reveni este fără nici un meci amical jucat în această perioadă de pregătire.

Astăzi am întâlnit o echipă de liga a 2-a compativă care îşi doreşte promovarea, cu foarte mulți jucători tineri, a fost un meci pot să spun fără prea multe riscuri, am încercat sa facem tot posibilul să ieşim sănătoşi şi eu zic că a fost util pentru noi. Noi suntem foarte mulțumiți de evoluția lui Şandru, jucătorul care a venit de la Dinamo Bucureşti, Terzici are încă o problemă, o mică problemă la genunchi dar sper că se va recupera cât de curând, iar Totoi pot sa zic că într-o perioadă de un an sau doi va fi un jucător de lot național. Obiectivele în acest an sunt cât mai sus, ca în fiecare an ne dorim Victoria la fiecare meci şi asta ne va duce acolo sus.

Mesaj pentru suporteri

„Îi aşteptăm pe suporteri şi anul acesta să vină în număr cât mai mare, să ne suțină şi mai ales să începem cu dreptul săptămâna viitoare contra celor de la CSM Bucureşti”, a transmis Horațiu Gal.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS