Handbal

Video. Ionuţ Rotaru: „Nu-i ușor să faci sport de performanță și le mulțumim susținătorilor noștri financiari și suporterilor”

Ionuţ Rotaru: „Pot să spun cu tărie că este cel mai fericit an din cariera mea”

„Ne aşteptam la meciuri grele, având în vedere că a fost o fază finală a campionatului, echipa CSM Bucureşti nu este de neglijat, ne bucurăm că am reuşit să obţinem victoria şi să aducem medalia mult râvnită de toţi susţinătorii noştri. Pentru mine, ca jucător, pot să spun cu tărie că este cel mai fericit an din cariera mea, mai demult visam să obţin performanţele de anul acesta, mă bucur mult că am reuşit să fac lucrul acesta alături de echipa Potaissa Turda şi sperăm ca pe viitor să aducem la fel de multe performanţe ca şi anul acesta.

Toată suflarea, tot fenomenul care este alături de noi merită victoria de astăzi, dar pot să fac o remarcă: nu e uşor să faci sport de performanţă şi le mulţumim în primul rând susţinătorilor financiari şi apoi celui de-al „8-lea” jucător care este miraculos aici la Turda, ne împinge meci de meci spre victorie”, a declarat Ionuţ Rotaru.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.