Sport

Video. Pugilista Maria Corşeu: „Obiectivul meu este să ajungă cât mai sus şi să le arăt celorlalţi că pot”

Maria Corşeu este una din tinerele care sâmbătă, 20 aprilie, a urcat în ringul de box în cadrul galei CSM Trophy. Maria face box de două luni şi este apreciată de antrenorul Florin Ionuţ care o prezintă ca „un talent înnăscut şi viitoarea campioană la fete”.
„Am început boxul acum două luni, am simţit că este pentru mine şi îmi place. Mi-a plăcut încă de când eram mică, m-am născut mai băieţoasă şi cred că asta mă ajută. Mă pregătesc foarte bine alături de antrenorul Florin Ionuţ, căruia îi urez viaţă lungă, sănătate şi să rămână tot timpul alături de noi. Astăzi a fost prima competiţie oficială la care am participat dar nu am avut emoţii.
Boxul este sportul care îţi dă încredere, care ne ajută să ne menţinem sănătatea şi este o formă de chemare. Dacă ai chemarea spre box o să reuşeşti. Obiectivul meu este să ajungă cât mai sus şi să le arăt celorlalţi că pot”, ne-a declarat sportiva.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS