<
Fotbal

Video. Solomon Dumitru, antrenor Gaz Metan 2 Mediaş:”Meritam o remiză. Arieşul e o echipă fără experienţă competiţională de Liga a III-a”

Gaz Metan 2 Mediaş s-a prezentat la Turda cu o echipă tânără, Iorga,  la cei 21 de ani, fiind cel mai în vârstă jucător al oaspeţilor.

„Suntem o echipă foarte tânără, media de vârstă este 17 ani şi vreo 4 luni, majoritatea provin din juniori. Obiectivele noastre sunt foarte clare: de a promova în fiecare an doi-trei jucători spre Liga I. Există o colaborare foarte bună şi un interes foarte bun din partea conducerii să creştem jucători pentru echipa mare. Şi azi am avut o echipă tânără, de juniori, am pierdut nemeritat. Meritam un meci de X (n.r remiză), dar lipsa de experienţă la unii copii s-a văzut şi am cedat. Arieşul mi s-a părut o echipă fără experienţă competiţională de Liga a III-a, care se pare că acum se aşează, am văzut nişte jucători valoroşi, Lemnaru şi Onicaş, care vor intra în viitorul apropiat în echipă şi probabil aşa vor ajunge la o constanţă competiţională”, a declarat antrenorul Solomon Dumitru.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS