<
Fotbal

Video. Sticla Arieşul Turda-Universitatea II Cluj 0-2 (0-1)

Misiune (im)posibilă! Sticla Arieşul Turda a piedut în faţa Universităţii II Cluj şi are mare nevoie de întăriri

Joi, 19 iulie, Sticla Arieşul Turda a disputat al doilea meci amical al verii în compania echipei secunde a Universităţii Cluj.

Având în teren mai mulţi jucători tineri, aflaţi în probe, echipa turdeană a fost învinsă, scor 0-2. Primul gol a venit pe fondul unei erori în defensiva turdeană şi cu larga contribuţie a goalkeeperului aşa că echipa vizitatoare a intrat la cabine cu un avans minim.

Cobârzan a majorat diferenţa în actul secund, în timp ce turdenii n-au reuşit să profite de puţinele ocazii create la poarta adversă.

Dat fiind faptul că a mai rămas foarte puţin timp până la primul meci oficial, antrenorul Constantin Olariu se află în faţa unei provocări, aceea de a găsi cea mai bună formulă de joc  şi asta în condiţiile în care la Turda nu a ajuns, deocamdată, niciun jucător exponenţial.

Tehnicianul Arieşului va construi echipa având ca nucleu vechea gardă şi, cel mai probabil, schimbările se vor face din mers şi în timp.

video:

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS