<
Box

Video. Turdeanca Beatrice Moldovan, pregătiri intense cu lotul naţional de box junioare

Campioană naţională la categoria 72 kg, cadete, şi medaliată cu aur la Cupa României, junioare, turdeanca  Beatrice Moldovan visează să-şi facă un nume în box şi munceşte pentru ca visul să devină realitate.

Sportiva, pregătită de antrenorul Florin Bordi, va participa la Campionatul European şi la cel Mondial, iar în această lună va fi prezentă la Moscova acolo unde vreme de 10 zile se va desfăşura un turneu internaţional.

Pugilista se pregăteşte în această perioadă cu lotul naţional de junioare şi speră să facă o figură frumoasă în competiţiile care urmează:

„Sunt foarte bucuroasă că am ajuns aici, sunt foarte mândră de mine şi sper să ajung cât mai sus. Sper ca la Europene să obţin medalia de aur şi apoi să ajung la Mondiale şi la Jocurile Olimpice. Am început boxul acum un an, nu am atâta experienţă, dar vreau să fac cât mai mult, să ajung cea mai bună. Am mari emoţii înaintea acestei deplasări, dar o să reuşesc. Suntem ambiţionaţi de părinţi să venim la sală, nu avem condiţii foarte bune, dar aşteptăm de la Primărie sau cineva să ne ajute şi pe noi, cu un vestiar pentru fete, cu o baie”, a precizat, pentru Ziarul 21,  Moldovan Beatrice.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS