Fotbal

Video. Valentin Şandru: „Avem atitudine şi am găsit acel spirit de care aveam nevoie”

CSM Câmpia Turzii continuă seria rezultatelor bune. Jucătorii pregătiţi de Valentin Şandru au afişat o formă bună şi au bifat a şasea victorie din această ediţie de campionat.

„Am întâlnit o echipă agresivă, cum o ştim toţi, dar nu cred că s-a pus niciun moment problema câştigătoarei astăzi. Oricum porneam ca favoriţi, nu poate fi vorba de un derby. Derby-uri erau în Liga a II-a, în Liga a III-a, am întâlnit o adversară, colegă de clasament şi ne-am făcut datoria.

S-a schimbat mult atitudinea jucătorilor mei, în bine, am reuşit să facem câteva transferuri, în primul rând cel de portar care ne-a lipsit mult şi campionatul trecut. Ne bucurăm pentru Tibi Fekete, pentru Rotaru, care a venit la echipă, şi suntem pe un drum bun. Avem atitudinea, am găsit acel spirit de care aveam nevoie şi aşa încet-încet încercăm să ne creăm o identitate a CSM–ului şi sperăm cu ajutorul autorităţilor  anul ce vine chiar să tragem la promovare. Dacă prindem un culoar bun, nu-i târziu şi campionatul ăsta, nu ne dăm la o parte. Noi încercăm fiecare meci să nu-l tratăm superficial, să-l tratăm serios şi să câştigăm punctele puse în joc”, a concluzionat antrenorul Valentin Şandru.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.