<
Fotbal

Video. Victorie la debutul în Liga a III-a! Sticla Arieşul Turda-Gaz Metan 2 Mediaş 1-0 (0-0)

Fără Onicaş şi Lemnaru, care au urmărit meciul din tribune, Sticla Arieşul Turda a debutat cu o victorie în Liga a III-a, în faţa echipei satelit a prim-divizionarei Gaz Metan Mediaş.

Echipa oaspete, care şi-a stabilit ca obiective menţinerea în Liga a III-a şi creşterea jucătorilor, a avut un început bun de partidă şi s-a apropiat periculos în câteva rânduri de poarta lui Ursu. La 13 minute de la startul partidei, Bîrză a reluat cu capul, dar goalkeeperul turdenilor a respins în corner şi un minut mai târziu, acelaşi Ursu, a intervenit salvator în faţa lui Iorga, care, la cei 21 de ani, a fost cel mai în vârstă jucător al oaspeţilor.

În minutul 15, golul lui Varodi a fost anulat pe motiv de offside, iar David a ratat de puţin deschiderea scorului, mingea trimisă de acesta fiind respinsă de portarul Cristea. Turdenii au continuat să pună presiune în jumătatea adversă, şi-au creat numeroase ocazii, însă problema a apărut la finalizare. La pauză tabela afişa 0-0.

La 5 minute de la reluarea jocului, Iorga l-a pus din nou la încercare pe portarul Ursu, dar goalkeeperul turdenilor a făcut un meci bun şi a reuşit să menţină poarta intactă.

Minutul 79 a adus  primul şi unicul gol al partidei. După o pasă în adâncime, David a trecut de portarul Cristea şi a punctat răzbunându-şi toate ratările de până atunci. Golul a adus descătuşare în rândul suporterilor turdeni care au sărbătorit alături de favoriţi prima victorie din  liga a III-a, o victorie de moral, importantă înaintea întâlnirii cu AFC Hărman, din etapa a II-a, întâlnire programată pe 1 septembrie.

Sticla Arieşul Turda: Ursu – Chiș, Indreica, Ionescu, Marcu – Paleoca (min.38 Selegean), Savu (min. 60 Ititesc), Salcău (min.74, Dup), Dan Florin – David (min.90, Cocoară), Varodi

Antrenor: Constantin Olariu

Gaz Metan 2 Mediaş: Cristea- Cioban, Băcilă, Jica, Vlad (min.27, Bîrsan)- Bîrză, Socaci, Hăjmăşan, Costea(min.70, Sîncelean)- Iorga, Capră

Antrenor: Solomon Dumitru

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS