<
Handbal

Video. Vlad Coman, portar Universitatea Cluj: „A fost o senzaţie aparte să evoluez împotriva fostei mele echipe”

Deşi Universitatea Cluj a fost învinsă la Turda, scor 32-23, portarul clujenilor, Vlad Coman, a făcut un meci bun şi s-a remarcat prin intervenţiile salvatoare. Tânărul goalkeeper, care a evoluat şi pentru Potaissa Turda, recunoaşte că a avut puţine emoţii, dar au fost constructive:
„Ne-am aşteptat să fie un meci foarte greu, am reuşit să rezistăm primele 35-40 de minute dar nu avem încă experienţă. Sperăm să creştem de la meci la meci şi asta e cel mai important pentru noi, să facem jocuri cât mai bune şi să creştem în valoare. A fost o senzaţie aparte să evoluez împotriva fostei mele echipe, am avut puţine emoţii dar au fost, oarecum, emoţii constructive şi mă bucur că am reuşit să fac un meci bun aici la Turda. Mă simt foarte bine la Universitatea Cluj, suntem jucători de vârste apropiate, ne înţelegem foarte bine şi încercăm să creştem împreună, să facem un colectiv frumos şi, de ce nu, să rămânem în prima ligă”, a declarat Coman.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS