<
Fotbal

Volei. CSM Câmpia Turzii-Zalău 0-3. CSM a avut doar 7 jucători

A reînceput Campionatul Național de Volei Masculin din Divizia A, unde CSM Câmpia Turzii a așteptat vizita echipei Volei Municipal Zalău.

Volei Municipal Zalău s-a impus cu scorul general de 3-0 la seturi și obține trei puncte în confruntarea cu CSM Câmpia Turzii.

Momentan echipa din Zalău ocupă poziția a 3 cu 26 de puncte, în timp ce echipa „ghirișeană” mai pierde încă un meci, trecând la palmares acest sezon negru pentru sportul local.

Situația CSM Câmpia Turzii este una gravă. Echipa nu a mai câștigat din 10.04.2019 atunci când a învins Univeristatea Cluj. Problemele financiare se resimt în cadrul clubului și spre surprinderea publicului prezent la acest meci, din lotul numeros pe care îl afișa CSM Câmpia Turzii la începutul debutului în Divizia A, astăzi, au fost în lot, exact 7 jucători.

De cealaltă parte, Volei Municipal Zalău s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Challenge, după o victorie obținută în trei seturi în fața echipei daneze Gentofte Volley.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS