Volei

Clubul Rotary Câmpia Turzii, alături de voleibalistele Clubului Sportiv Municipal

Activitatea sportivă din municipiul nostru  nu a fost trecută cu vederea de Clubul Rotary Câmpia Turzii care s-a făcut „vinovat” de bucuria tinerelor voleibaliste de la Clubul Sportiv Municipal.

Pasiunea lor pentru volei nu a fost trecută cu vederea, iar marţi, 21 noiembrie, în Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii, Horaţiu Bretoiu, Alex Toth şi Laurenţiu Bondor  le-au oferit tinerelor voleibaliste echipamente sportive complete, genţi sport pentru cantonament şi antrenament.

Un gest frumos care a adus zâmbetul pe chipurile tinerelor speranţe şi cadete care se pregătesc, alături de antrenorul Csobot Miklos-Erno, să ducă mai departe tradiţia voleiului feminin local.

„Mulţumim Clubului Rotary Câmpia Turzii pentru gest şi pentru sprijinul acordat şi sper să reuşim să facem performanţă cu aceste fete minunate. Mulţumim, de asemenea, şi preşedintelui CSM Câmpia Turzii, Viorel Crişan, pentru că este alături de noi şi ne susţine.

Văzând entuziasmul acestor fete, implicarea lor, faptul că rup din timpul lor şi se prezintă la antrenamente  nu poţi decât să te bucuri şi să-ţi doreşti să faci o tradiţie şi în Câmpia Turzii în voleiul feminin, aşa cum se întâmplă şi în alte oraşe”, a declarat pentru Ziarul 21 antrenorul Csobot Miklos.

Printre cele 28 de fete prezente la antrenament, am remarcat o tânără domnişoară. Îmbrăcată în echipamentul primit, Gabi mi-a povestit că-i place să vină la volei şi, deşi mai are şi alte pasiuni, nu renunţă fiindcă vrea să ajungă sportivă.

Cea mai mică voleibalistă de la CSM Câmpia Turzii a acceptat să facă o poză alături de antrenorul ei, omul care construieşte încet, dar sigur, o echipă care se va  bate anul viitor în campionatul de minivolei.

Despre cât de încântate sunt aceste copile, n-are rost să mai discut. După ce le-am răpit din timp pentru câteva poze, au trecut la încălzire fiindcă urma, evident, jocul.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS