Pe scurt

Accident grav în Turda lângă Kaufland

Sâmbătă, 13 aprilie,  zi cu ghinion pentru doi șoferi din Turda.

Conducătorul autoturismului marca Audi cu direcție Câmpia Turzii-Turda, oprit la intersecția cu strada Hațegului voind să intre pe acea stradă, în momentul în care a efectuat manevra de viraj a fost lovit de către un autoturism Volkswagen care venea tot pe aceeasi direcție, dar angajat intr-o depasire neregulamentară trecând linia continuă. În momentul impactului autoturismul marca Audi a fost lovit si proiectat la circa 60 m. spre semaforul de la Kaufland iar cealaltă mașină ajungând în spatele stației STP.

La fața locului s-au deplasat de îndată echipe ale poliției, pompierilor și ambulanței. Pompierii au intervenit asupra autoturismelor luând bornele bateriilor jos iar intervenția celor de la salvare nu a fost necesară, nefiind nici o victimă, ca mai apoi ambilor conducători să le fie recoltate probe de sânge pentru efectuare test alcoolemie. Circulația în zonă a fost restricționată aproximativ o oră.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS