<
Poliţia informează

PERCHEZIȚIE LA LOCUINȚA UNUI BĂRBAT BĂNUIT DE TĂINURE

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Apahida, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca și Serviciului Criminalistic Cluj au desfășurat o percheziție la locuința unui bărbat de 33 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru tăinuire.

Cercetările desfășurate în cauză au indicat faptul că în decursul ultimelor două luni, bărbatul ar fi cumpărat o bicicletă și un fierăstrău electric, cunoscând faptul că acestea provin din săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

În urma activităților derulate au fost identificate și ridicate două biciclete, o tabletă electronică, un fierăstru electric și două săbii, bunuri cu privire la care există suspiciunea rezonabilă că provin din săvârșirea unor fapte de natură penală.

Amintim faptul că activitățile de cercetare au fost inițiate în urma a trei fapte de furt calificat, comise pe raza localității Apahida în lunile septembrie și octombrie  ale acestui an, având ca obiect o bicicletă, un fierăstrău electric și un telefon mobil.

Investigațiile specifice au condus la identificarea de către polițiști a autorului faptelor, în persoana unui tânăr de 14 ani, care a fost reținut pentru 24 de ore la data de 13 octombrie a.c., în baza probatoriului administrat.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Cu ocazia percheziției derulate, polițiștii au pus un executare un mandat de aducere, bărbatul de 33 de ani fiind condus în vederea continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS