campanie campanie
Poliţia informează

Accident mortal pe centura Vâlcele-Apahida

Sâmbătă seara a avut loc un accident mortal pe centura Cluj-Napoca – Apahida.

“Un conducator auto, în vârstă de 23 de ani, care se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Apahida, pe centura ocolitoare Valcele-Apahida, a încercat să efectueze o depăşire neregulamentară şi a trecut peste marcajul continuu. Din partea opusă venea regulamentar un alt autoturism, al cărui şofer a încercat să evite impactul, a tras dreapta de volan, a intrat în balans şi s-a rostogolit de câteva ori pe carosabil. În maşină se aflau 5 persoane, şoferul si 4 pasageri. În urma incidentului, unul dintre pasageri, în vârstă de 22 de ani a decedat. Şoferul a fost grav rănit şi se află în comă, iar alte 3 persoane au fost rănite. Şoferul care a provocat accidentul şi-a continuat drumul ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic” – a declarat, pentru Ziar de Cluj, Traian Morar, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Morar a mai precizat că martorii care au văzut ce s-a intamplat au dat dovadă de spirit civic, au sunat la 112 şi au mers în urmărirea şoferului care a produs accidentul. Cu ajutorul martorilor, şoferul a fost identificat şi prins de un echipaj de poliţie în localitatea Răscruci.

Bărbatul a fost dus de către poliţişti la faţa locului accidentului, apoi a fost dus la unitatea medicală pentru recoltare de probe biologice.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS