<
Poliţia informează

Acțiuni de control ale poliției în Câmpia Turzii

La data de 4 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia-Turzii au desfășurat o acțiune în vederea menținerii unui climat siguranță publică în zona Târgului Obor și a Piețelor Agroalimentare, dar și de prevenire a accidentelor rutiere.

La acțiune au participat alături de polițiști, jandarmi din cadrul Detașamentului de Jandarmi Turda și specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj.

Activitățile realizate au condus la legitimarea a 140 de persoane, controlarea a 61 de vehicule, verificarea a 22 de producători agricoli și persoane fizice autorizate.

Abaterile constatate de către polițiști au impus aplicarea a 45 de sancțiuni contravenționale, 32 dintre acestea pentru abateri la regimul rutier, 6 pentru încălcări ale legislației privind regimul domicilierii și evidența persoanelor, alte 5 pentru abateri privind activitățile de comerț stradal.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS