<
Poliţia informează

Au închiriat două maşini şi au uitat să le mai restituie

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore doi bărbați bănuiți de comiterea unor înșelăciuni.

La data de 11 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din Turda și al Direcției Operațiuni Speciale, au depistat doi bărbați bănuiți de comiterea unor fapte de înșelăciune.

Conform probatoriului administrat, în perioada 17.06. – 23.06.2018, cei doi ar fi închiriat două autovehicule de la o societate de profil din Cluj-Napoca și nu le-ar mai fi restituit. După data scadenței contractelor încheiate, cei în cauză nu au mai putut fi contactați de către reprezentanții societății, iar autovehiculele nu au putut fi localizate, fiind demontat sistemul de localizare GPS.

În urma sesizării faptelor organelor de poliție, cei în cauză au fost depistați pe raza municipiului Turda, stabilindu-se că este vorba despre doi bărbați în vârstă de 30 și 33 de ani, din Viișoara și Turda. Față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Prejudiciul reclamat de societatea în cauză a fost estimat la circa 300.000 de lei, reprezentând valoarea autoturismelor.

Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru recuperarea prejudiciului și tragerea la răspundere penală a celor doi bărbați.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS