Poliţia informează

Condamnat pentru dare de mită

La data de 25.04.2017, procurorul competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj a încheiat acordul de recunoaştere a vinovăţiei cu inculpatul Cristian Vasile Hisem, persoană fără calitate specială, şi a propus condamnarea acestuia la pedeapsa de 1 an şi 5 luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Totodată, prin acord s-au stabilit următoarele: condamnatul va urma un program de reintegrare socială, va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 70 de zile şi va plăti 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare.

În fapt, din probatoriul administrat în cauză s-a reţinut că, în intervalul 22.02.2017 – 24.02.2017, inculpatul Cristian Vasile Hisem a oferit sume de bani şi foloase materiale (1000 de euro, respectiv 500 de euro şi 3 mc de material lemnos) unor agenţi de poliţie din cadrul I.P.J. Cluj – Secţia 4 Poliţie Rurală Câmpia-Turzii, pentru ca aceştia să nu îi întocmească dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În cauză, la data de 22.02.2017, au fost depuse la Serviciul Judeţean Anticorupţie Cluj două denunţuri care au făcut obiectul dosarului penal 265/P/2017 înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Dosarul a fost instrumentat cu ajutorul ofiţerilor D.G.A. – S.J.A. Cluj, care au avut ordonanţe de delegare în acest sens.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS