campanie campanie
Poliţia informează

Informare Poliția Locală: Nu-ți cureți locul de parcare primești amendă cuprinsă între 400 și 1.000 lei

Locul de parcare este casa mașinii tale!

Am înțeles faptul că până acum a fost o perioadă ploioasă, cu mari cantități de apă, chiar cu fenomene meteo extreme, care a favorizat creșterea abundentă a vegetației, generând cheltuieli suplimentare, dar acum s-a reintrat în normal, iar Primăria Câmpia Turzii a demarat o amplă campanie de întreținere a spațiilor verzi de pe raza municipiului.

Dragi cetățeni, locul de parcare este parte a locuinței dumneavoastră, o oglindă a acesteia, deci vă reprezintă!

În acest sens VĂ RUGĂM să vă întrețineți în mod corespunzător locul în care vă parcați mașina, în caz contrar, conform prevederilor legale, puteți fi sancționați contravențional cu amendă cuprinsă între 400 și 1.000 lei. Curățarea locului respectiv se va face de către Domeniul Public Câmpia Turzii, iar cheltuielile aferente vor fi facturate către proprietarul autovehiculului.

Pentru a nu RISCA să vă găsiți parcarea curată și un plic prin poștă, care să conțină un PROCES VERBAL de contravenție și o FACTURĂ de cheltuieli, GRĂBIȚI-VĂ!

Aveți un termen de 5 zile la dispoziție, ca măsură preventivă, cu toate că nu suntem obligați să vă tragem de mânecă. Este OBLIGAȚIA dumneavoastră de a face.

Cei care ne urmăriți pagina sunteți avantajați că aflați din timp atenționările noastre, așa că anunțați și vecinii și cunoștințele.

Cu respect și cu speranță, Poliția Locală a Municipiului Câmpia Turzii.

PS.
Bonus pe lângă procesul verbal de contravenție și factură veți primi și o fotografie a autoturismului dumneavoastră parcat între buruieni ca amintire.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS