Poliţia informează

Poliţia Locală Turda în alertă maximă pe linia păstrării curăţeniei oraşului/video

Stimați turdeni, la nici 3 zile de la curățenia generală efectuată de administrația locală pe str. 22 Decembrie 1989, cetățeni turdeni au fost surprinși zilnic depozitând gunoi menajer și deșeuri pe terenurile curățate.

În acest sens Poliția Locală Turda, în data de 22 martie 2018, a depistat în flagrant 5 persoane care nesocotesc în continuare eforturile tuturor de a locui într-un oraș curat.

Au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare 2.400 lei și vă înștiințăm că Poliția Locală Turda continuă 24 din 24 de ore activitatea de depistarea și sancționare a cetățenilor care încalcă reglementările legislative în vigoare.

De asemenea, vă reamintim stimați turdeni, că sunteți obligați să apelați tel. 0264-421148 S.C.Prival Ecologic SA, firma specializată și contractată de Primăria Municipiului Turda, pentru ridicarea molozului, a resturilor vegetale, a mobilierului și care, la solicitare, vă pune la dispoziție contra cost containere de depozitare în acest sens.

În continuare, stimați cetățeni, contăm pe sesizările punctuale și imediate ale dumneavoastră ca împreună să reușim să păstrăm orașul curat!

           CURAȚENIA NE REPREZINTĂ PE TOȚI!

 

(contact: Poliția Locală Turda: 0731 300 903/ 0264 317 303)

 

Cu respect,                                            Director Executiv,

MOLDOVAN VALER

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS