Poliţia informează

Turdeni, la volan prin Cluj, fără permis

La data de 24 aprilie a.c., în jurul orei 21:15, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Turda, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Traian, din Cluj-Napoca, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, faptă prevăzută de Codul penal.

 

****

 

La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 00:50, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un bărbat, de 31 de ani, din Turda, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Calea Turzii, fără a deține permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, faptă prevăzută de Codul penal.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS