<
Poliţia informează

UPDATE. Un bărbat de 36 de ani din Cluj-Napoca, este cercetat de poliţiştii clujeni sub aspectul comiterii infracţiunii de corupere sexuală a minorilor

În legătură cu informaţiile referitoare la faptul că un bărbat ar fi acostat eleve din cadrul unei şcoli gimnaziale dintr-un cartier clujean, facem următoarele precizări:

La data de 24 aprilie a.c., la nivelul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „corupere sexuală a minorilor”.

Poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea acestei fapte, ca fiind un bărbat de 36 de ani din Cluj-Napoca.

În prezent poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea găsirii acestuia şi tragerea lui la răspundere penală.

UPDATE1. Bărbatul care și-ar fi dat jos pantalonii în fața unor fetițe în Mănăștur se consideră nevinovat. Cum răspunde acuzațiilor

Presupusul individ care ar fi acostat fetițele din zona Școlii Iuliu Hațieganu se numește Lukacs Miklos Arthur. El spune că nu știe despre ce este vorba și nici de unde a pornit toată această poveste. Omul se consideră nevinovat, scrie Ziar de Cluj.

 “Nu știu, chiar habar nu am. Ce știu este că am fost acolo lângă o școală, am parcat pentru că mi-a sunat telefonul, am stat lângă șosea, a venit o doamnă mai în vârstă că ce fac acolo, m-a luat așa la întrebări, eu eram nervos și i-am spus să mă lase în pace și am plecat. Mai mult nu știu”, a declarat Lukacs Miklos Arthur pentru Ziar de Cluj.

Când a fost întrebat de jurnalistul Ziar de Cluj cum răspunde acuzațiilor că și-a dat jos pantalonii în fața fetelor, el a declarat că nu știe de unde s-a iscat această informație.

“Nu știu, chiar nu știu ce să vă spun”, a spus bărbatul.

Referitor la plângerea pe care părinții au depus-o la Poliție, bărbatul a declarat că știe și acest lucru și că “nu este nicio problemă, mă duc, nu mă ascund că nu am de ce”.

Rămâne ca Poliția să stabilească dacă omul este vinovat, sau am asistat doar la un val de isterie alimentat de Facebook, deși noi vom reveni cu fotografii care ar demonstra faptul că individul chiar și-a dat jos pantalonii în fața unor fetițe nevinovate. Cadrele didactice susțin că au fotografii care arată faptele reprobabile. Noi nu suntem procurori, polițiști sau judecători.

UPDATE2. Poliţiştii clujeni au finalizat cercetările legate de cazul bărbatului de 36 de ani, din Cluj-Napoca cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de corupere sexuală a minorilor.

În final, poliţiştii au început urmărirea penală faţă de acesta sub apectul comiterii a două infracţiuni, „corupere sexuală împotriva minorilor” şi „ultraj contra bunelor moravuri” şi au dispus faţă de acesta măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând că la expirarea reţinerii, bărbatul să fie prezentat în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS