Poliţia informează

Viişorean acuzat de acte de violenţă şi ameninţare, reţinut pentru 24 de ore

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de neexecutarea sancţiunilor penale şi ameninţare, fapte prevăzute de Codul penal.

În fapt, la data de 29 mai a.c., bărbatul, în vârstă de 58 de ani, din comuna Viişoara, nu şi-ar fi respectat obligaţia de a nu se apropia la o distanţă mai mică de 50 de metri de persoana vătămată, obligaţie impusă printr-o sentinţă penală.

Persoana vătămată, o femeie, de 41 de ani, din comuna Viişoara, a sesizat organelor de poliţie că bărbatul i-ar fi sărit în faţa autoturismului pe care îl conducea, acroşându-l uşor. Ulterior, acesta ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentat unităţii de parchet pentru dispunerea altor măsuri.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS