<
Pe scurt

Prognoza meteo luni, 29 octombrie. Averse de ploaie în cea mai mare parte a țării.

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua de marți, 29 octombrie 2019, iar veștile nu sunt printre cele mai bune. Vremea va  fi mohorâtă în cea mai mare parte a țării și, mai mult decât atât, ploile își vor face din nou apariția.

Cum va fi vremea marți, 29 octombrie

Astăzi, vremea nu se anunță la fel de prietenoasă ca în ultimele zile, pentru că vom avea parte de precipitații abundente în nordul Transilvaniei. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor încadra între 2 și 18 grade Celsius.

În Cluj-Napoca vremea nu se anunță mai prietenoasă față de restul teritoriului.  Astăzi va ploua în cea mai mare parte a zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 14 km/h. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor încadra între 2 și 13 grade Celsius. Totodată, umiditatea va ajunge la 71%.

În Câmpia Turzii și Turda, cerul va fi parțial înnorat, probabilitatea precipitațiilor va fi de 90%. Vântul sufla cu 14 km/h, iar valorile termice se vor situa între 2 și 18 grade Celsius.Umiditatea va atinge pragul de 76%.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS