Pe scurt

Rețeta zilei: Șnițele de pui la cuptor

Șnițele de pui la cuptor

Ingrediente

700 gr piept de pui taiat felii – batute pana la grosimea de 0.5cm
3/4 cana faina de migdale
1/3 cana parmezan – dat pe razatoare
1 lingurita paprika afumata
1 lingurita mix de condimente Italienesc
1/4 cana unt topit
1 lingurita praf de usturoi
1 lamaie pentru asezonare
patrunjel proaspat, tocat – pentru garnisire


____________________________

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 190C si acoperiti o tava pentru cuptor cu hartie pergament sau cu folie de silicon.
Intr-un bol mic, amestecati untul topit, praful de usturoi, sarea si piperul.
Intr-un vas larg, adaugati faina de migdale, parmezanul, paprika si mixul de condimente Italienesc. Amestecati bine pentru a se combina.
Treceti puiul prin amestecul de unt, apoi scuturati-l de orice exces. Puneti-l in amestecul de faina de migdale si apasati usor pentru a se acoperi uniform pe ambele parti.
Puneti snitelele in tava pregatita si lasati la cuptor pentru 15-20 minute sau pana cand acestea capata o culoare maroniu-aurie.
Serviti cu lamaie si garnisiti cu patrunjel tocat.
Poftă bună!

Rețeta zilei a fost oferită de Rețete și Diete:
*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS