Ştiri

Șoferul care a ucis un tânăr NEVINOVAT într-un accident duminică seara a fost REȚINUT de polițiști (video)

GRAV accident de circulație în această seară în Cluj-Napoca. Un tânăr bistrițean și-a pierdut viața. Șoferul vinovat de producerea accidentului a fugit de la fața locului. Polițiștii l-au prins în scurt timp și au constatat că era băut.

„În data de 10.02.2020, ora 02.20, față de tânăr a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat cu propunere de arestare prevenitivă”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Un tânăr de 21 de ani din Republica Moldova conducea un autoturism dinspre gară înspre centru. Acesta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus.

Salvatorii ajunși de urgență la locul intervenției au găsit cele două mașini grav avariate, un BMW în flăcări și un Audi înmatriculat în Bistrița-Năsăud în care se aflau două persoane încarcerate: un tânăr de 21 de ani și o femeie de aproximativ 50 de ani. Tânărul se afla în stare de inconștiență.

Pompierii au lucrat mai bine de jumătate de oră pentru a-l scoate pe tânărul bistrițean din mașina distrusă, iar medicii l-au resuscitat aproximativ o oră, însă fără succes. A fost declarat decesul tânărului la locul accidentului.

 

„Din păcate, deși au fost efectuate manevre de resuscitare tânărului de 21 de ani, care a fost descarcerat în stare de inconștiență, corpul acestuia nu a răspuns, fiind declarat decesul de către medicii SMURD și SAJ. Manevrele au fost începute imediat de către un medic care se afla în trecere și au fost continuate mai bine de o oră de către medicii SMURD și SAJ, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru tânărul de 22 de ani”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS