Locuri de munca

Concurs la Teatrul Aureliu Manea Turda

TEATRUL AURELIU MANEA TURDA ORGANIZEAZĂ CONCURS ÎN DATA DE  11 decembrie  2017, ORELE 11,00 PENTRU OCUPAREA  URMĂTORULUI POST CONTRACTUAL VACANT:

  • Referent grad prof II –1 post, durată nedeterminată

Condiţii specifice de participare – studii liceale

  • minim 3 ani si 6 luni vechime in specialitatea studiilor necesare ocupării postului
  • experienta in domeniul contabil

Concursul este organizat conform prevederilor HGR 286/2011, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.

Poate participa la concurs persoana care îndeplineşte condiţiile generale stabilite prin art. 3 din HGR 286/2011.  Proba scrisă/practica se va susţine în data de 11 decembrie  2017, orele 11,00 la sediul institutiei, interviul urmand sa se desfasoare in data de 12 decembrie 2017  la ora 11 la sediul institutiei.

Dosarele se depun la sediul Teatrului Aureliu Manea Turda, Str Republicii, nr. 52, secretariat până la data de 28 noiembrie 2017, orele 15. Dosarele se vor verifica de către comisia de concurs iar rezultatele selectării dosarelor se vor afişa pe site şi la sediul instituţiei.

Informaţii suplimentare şi bibliografia necesară se pot obţine de la Compartiment contabilitatea, resurse umane, achiziţii publice, telefon 0264-311952.

 

 

MANAGER

CĂTĂLIN GRIGORAŞ

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS