<
Locuri de munca

Jolidon a început angajările la Câmpia Turzii

Jolidon Internațional, care și-a deschis un punct de lucru la Câmpia Turzii, a început recrutările de personal în vederea angajării pe postul de confecţioner îmbrăcăminte.

Cerințele minime în vederea angajării sunt: studii minime 8-10 clase, cunoștințe sau experiență în lucru cu mașini de cusut, persoană ordonată, atentă la detalii, seriozitate.

Se oferă: contract de muncă pe perioadă nedeterminată (8 ore/zi), salariu motivant, tichete de masă, premii ocazionale, program de lucru într-un siingur schimb, oportunitatea de a vă dezvolta professional într-un mediu dinamooc și provocator, alături de o echipă de profesioniști.

Persoanele interesate pot trimite CV pe email: resurseumane@jolidon.ro, fax:0264-447869 sau telefon: 0264-4199391 sau 0727-305004.

Jolidon International este un brand international de lenjerie și costume de baie, care împletește calitatea tehnologică a produselor cu creativitatea designului inspirându-se din cele mai noi trenduri la nivel global. Grupul Jolidon, prezent pe piața internatională, este un retailer fondat în anul 1993, în inima Transilvaniei , la Cluj-Napoca. Cu o experiență de peste 2 decenii în industria textilă, respectiv în domeniul lenjeriei intime, a susținut dezvoltarea brandului la nivel international, fiind prezent în peste 50 de țări din lume.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS