Actualitate

28 de ani de concerte corale, la Câmpia Turzii

La finele acestei săptămâni, mai exact sâmbătă, 11 mai 2019, de la ora 17:00, Palatul Cultural „Ionel Floașiu” din Municipiul Câmpia Turzii va găzdui cea de-a 28-a ediție a Festivalului Coral de Primăvară.

În mod tradițional, rolul acestui concert este acela de a prezenta publicului o demonstrație de opere muzicale culte, oferindu-i o alternativă la muzica de tip comercial-pop.

Pe scena Palatului Cultural vor evolua o serie de ansambluri corale printre care Astra Câmpia Turzii, Corul Armonia Turda, Corul Doruleț din Ocna Mureș, Voci Transilvane din Cluj Napoca, Grupul Local Melody, Grupul Vocal al Școlii Gimnaziale „Avram Iancu”.

Evenimentul va conține și un recital pus în scenă de soliștii: Ioana Dan și Aurel Macovei, care vor fi acompaniați la pian de Lucian Dușa.

Vă invităm, așadar, sâmbătă, 11 mai, de la ora 17:00, pentru a vă bucura de câteva zeci de minute de muzică de calitate, în interpretarea coralelor și ansamblurilor prezente la eveniment și nu uitați că „muzica este acel sunet care gâdilă urechea într-un mod plăcut”.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS