<
Actualitate

4 medalii pentru Activ Judo Câmpia Turzii la Sibiu

4 medalii pentru Activ Judo Câmpia Turzii la Sibiu

Sâmbătă, 18 martie o parte dintre sportivii avansati ai ACS ActivJudo au participat la un concurs international de pregatire la Sibiu.

750 de sportivi din 4 tari. Cu 2 saptamani inainte de Campionatul National U14 si U16 am avut nevoie de un concurs de verificare, ca sa vedem ce mai avem de pus la punct in urmatoarea perioada. Dudas Cezara loc 1, Harastosan Eduard loc 2, Nagy Csilla loc 3, Nagy Akos loc 3, Peter Laura loc 5 si Sarbu Alex loc 7.


Multumim Primariei si Consiliului Local al Municipiului Campia Turzii pentru ca ne sprijina, si sportivii nostri se pot antrena in cele mai bune conditii la Campia Turzii.


Multumim sponsorilor Electrospeed, Klim Prod Com, Enetha, Agrosel, T&T Invest, Alktex Metraje, Agroszasz, Pizzeria Italiana Da Mario Crolla, Viamso, Bunau Trans, Ordino Home si Onix si tuturor membrilor ACS ActivJudo care se implica si ne ajuta in pregatirea sportivilor. Mesaj pentru sportivii incepatori: judo se invata greu si dureaza ani pana sa putem obtine rezultate. Va doresc multa munca si consecventa in activitate.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS