<
Actualitate

Acțiune a Poliției de Proximitate din Câmpia Turzii în colaborare cu Biroul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii

În data de 21 februarie, școlile din Câmpia Turzii și Turda au avut parte de o surpriză.
La Câmpia Turzii „prichindeii” de la Grădinița Lumea Prichindeilor au avut șansa să se întâlnească cu polițiștii din cadrul IPJ Cluj. La finalul discuțiilor, cei mici au primit magneți cu semne de circulație și baloane.

„Și azi am jucat „în deplasare”. Unde anume? La Turda și Câmpia Turzii, unde, împreună cu colegii de la Proximitate, am format echipe mixte și am „descins”, cu toate cunoștințele noastre la clasele primare din Școlile Gimnaziale „Ioan Opris” și „Mihai Viteazu”, unde i-am învătat pe copii reguli de siguranță rutieră, când să apeleze numărul de urgență 112, când și cum să navigheze în siguranță pe internet.
Nu am uitat nici de micuții copii de la Grădinița „Lumea Prichindeilor”, din Câmpia Turzii, înscriși în Proiectul „De mic învăt să mă feresc de rele” cu care, împreună cu colega de la proximitate, am „încheiat un pact” de respectare a regulilor de circulație rutieră și de protecție personală. La final, am dăruit copiilor magneți cu semne de circulație și baloane”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS