Actualitate

Video. Magistrații au ieșit să protesteze în fața Curții de Apel din Cluj pentru a apăra Justiția împotriva tuturor abuzurilor legislative impuse de către coalitia de Guvernare. Judecătorii suspendă activitatea o săptămână

Magistrații clujeni au ieșit vineri în stradă pentru a protesta față de ”abuzurilor legislative”. Judecătorii din Tribunalul Cluj au anunțat că activitatea judiciară va fi suspendată timp de o săptămână, în urma ordonanţei care modifică legile justiției.

Mai bine de 100 de judecători și procurori protestează la Cluj față de ordonanţa care modifică legile justiției, anunțând că activitatea judiciară va fi suspendată timp de o săptămână, anunță Hotnews.

Nu este pentru prima oară când magistrații clujeni ies în stradă, ei protestând de-a lungul timpului față de numeroasele modificări aduse legilor justiției de către coaliția PSD-ALDE.


Judecătorii și procurorii care protestează în fața Curții de apel Cluj au pancarte cu mesaje precum „Domnule ministru, ajunge!”, „Justiție independentă”, „Stat de drept”, „Abrogați OUG neconstituțională 7″ sau „Nu există justiție independentă fără procurori independenți”. Judecătorul Mihai Ghica de la Judecătoria Cluj-Napoca a declarat că protestul este unul spontan și are la bază OUG 7 emisă de Guvern „în pripă”, fără consultarea CSM. 

Judecătorul Cristi Danileț a declarat, la rândul său, că a fost studentul lui Tudorel Toader și se dezice de el. 


Ziarul 21, a lansat în premieră pentru mass media locală aplicația de știri locale: „Ziarul 21”.

Fiind singura instituție media cu o astfel de aplicatie, ne dorim să fim mai aproape de cititorii noștri si de consumatorii de informaţie online.

Un mare avantaj al aplicatiei lansate de Ziarul 21 este aspectul notificărilor ce vor însoți orice ştire importantă.

Astfel, spre exemplu: atunci când pe strada unde locuiţi se va lua apa telefonul d-voastră va primi o notificare informandu-vă în timp util.

Acelaşi lucru se va întâmpla și atunci când curentul electric sau gazele naturale vor fi oprite din diferite motive, aplicația va trimite o notificare către dumneavoastră.

Este doar o treaptă din ceea ce ne dorim să dezvoltăm în mediul online, Ziarul 21 va aduce în curând alte noutăți în mass media locală.

Descarcă aplicația accesând linkul: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.ziarul21.aplic16

şi fii primul care primeşte informația pe telefonul mobil!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Actualitate   astazi, 14:10

Seară binecuvântată la Câmpia Turzii. Oana Bozga Pintea, impecabilă! Concertul de pricesne organizat de Parohia Învierea Domnului din Câmpia Turzii a fost unul înălțător. După o pauză de câteva luni bune, în care activitate culturală a fost ștearsă la nivelul întregii țări și nu numai, iată că în orașul nostru drag, lucrurile încep să se miște… pas cu pas. Într-o atmosferă de sărbătoare, de împlinirie sufletească, cetățenii municipiului Câmpia Turzii au asistat „regulamentar” la evenimentul dedicat cântărilor bisericești și pricesenelor în cinstea Maicii Domnului. Debutul l-a avut tânără talentată, Ștefania Petric. Câteva lucruri despre Ștefania. De ceva timp încoace este implicată tot mai mult în activitățile bisericești. Excelează în muzica ușoară și populară, câștigând premii peste premii, chiar și în pandemie, dar mai nou, se pricepe de minune și la cântările bisericești. Pricesnele cântate îți ung sufletul. Ștefania continuă să impresioneze. Prin muncă și perseverență va ajunge acolo unde trebuie. Din ce am aflat, se pregătește de lansarea unui cd. Denisa Bobiș, o tânără din cadrul parohiei Învierea Domnului, înclinată înspre cele bisericești, a avut o prestație demnă de apreciat. Denisa a cântată cu atâta pasiune minunata priceasnă, încât a emoționat audiența, observând din când în când, o lacrimă pe fețele celor din public. Antonia Gabor, fata cu glasul de înger. Nu știm cum a răsărit această voce extraordinară, însă putem spune, cu mâna pe inimă, că Antonia are toate șansele să ajungă o voce respectată în Transilvania și nu numai. O voce clară și curată. Mai apoi, Pr.diacon Bogdan Turean a încântat audiența urcănd cu o treaptă mai aproape de cer. Nu sunt multe de spus, pentru că Bogdan este recunoscut național pentru vocea lui deosebită. Însă exact ca și marii artiști, emoțiile și trăirile pe care tânărul diacon le-a avut, au fost vizibile cu ochiul liber. Oana Bozga Pintea- poate cea mai în măsura interpretată de muzică populară, din tânără generație, să fie numită ambasadorul tradiției românești. În afara faptului că are o voce impecabilă și o carismă aparte, Oana iubește frumosul și tot ceea ce e plăcut lui Dumnezeu. Soție devotată, mamă a doi copii, îndrăgita artistă consideră că acest eveniment a fost o bulă de oxigen pentru întreaga creștinătate. „Suntem mai bogați sufletește cântând aceste cântări dedicate Maicii Domnului”, a spus Oana Bozga. Așa este. Este zi de luni, și cei care au fost prezenți încă resimt pricesnele cântate cu atâta dragoste de neam și Dumnezeu. Părintele Zăhan, organizatorul acestui eveniment s-a declarat mulțumit de faptul că Dumnezeu a ajutat și a fost vreme bună, oamenii au respectat normele impuse de autorități și au plecat spre casele lor hrăniți sufletește și duhovnicește

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS