Actualitate

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR LA CÂMPIA TURZII

În perioada 14 – 15 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere. Au fost vizate principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave, respectiv viteza neadaptată condiţiilor de drum, indisciplina pietonilor, neacordarea de prioritate pietonilor sau vehiculelor dar şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Activităţile desfăşurate de către poliţişti au condus la constatarea a 3 infracţiuni la regimul rutier, respectiv conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi conducere având dreptul de a conduce suspendat. Pentru abaterile de la legislaţia rutieră în vigoare, alţi 32 de conducători auto au fost sanţionaţi contravenţional, 15 dintre aceştia pentru depăşirea limitei legale de viteză, 1 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice iar alţi 16 pentru diferite alte abateri. În cazul a 2 conducători auto a fost dispusă măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată pentru depăşire neregulamentară iar în cazul altor 2 conducători auto a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere în vederea anulării pentru conducere sub influenţa alcoolului.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS