Actualitate

ACTIUNE A POLIȚIȘTILOR, LA CÂMPIA TURZII

Polițiștii Compartimentului Rutier Câmpia Turzii, împreună cu lucrători din cadrul Biroului Ordine Publică și cu cei din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii, au desfășurat activități în scopul respectării regimului legal de viteză, precum și pentru prevenirea altor abateri privind circulația pe drumurile publice.

Acțiunea s-a desfășurat în perioada 8 – 9 iunie a.c., pe DN15 E60, pe raza localităților Câmpia Turzii, Luna și Luncani, județul Cluj, ocazie cu care au fost legitimate 153 de persoane, au fost controlate 153 autovehicule, fiind necesară aplicarea unui număr de 32 de sancțiuni contravenționale, dintre care 15 pentru nerespectarea vitezei legale, 2 pentru nerespectarea regulilor rutiere de către bicicliști, iar alte 15 pentru diverse abateri.

Au fost constatate două infracțiuni rutiere, fiind reținute 2 permise de conducere în vederea anulării dreptului de a conduce.

Valoarea sancțiunilor aplicate a fost de aproximativ 12.400 lei.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS