Actualitate

Incidente la meciul U Cluj- FC Hermannstadt

În timpul altercației din finalul meciului U Cluj – FC Hermannstadt jandarmii au intervenit cu întârziere, fiind unele probleme în organizare.

Problemele au izbucnit în momentul în care un suporter al U Cluj, interzis pe stadioane, a intrat pe teren (nu se știe clar cum) și a traversat gazonul până la peluza U Cluj. Acolo l-au prins oamenii de ordine de la stadion și au vrut să îl scoată afară, dar bărbatul s-a lăsat la pământ pentru a îngreuna lucrurile. Atunci, unul dintre stewarzi l-a lovit cu picioarele, lucru care i-a agitat și mai tare pe suporterii U Cluj, care au coborât din peluză la marginea tarenului. Fanii au spart poarta și au intrat să-și ajute colegul, iar lucrurile au degenerat.

În acest moment au intervenit jandarmii, care au fi trebuit să fie mult mai fermi, dar au scăpat lucrurile de sub control. Suporterii au fost respinși în peluză și lăsați să rupă scaunele, pe care le-au aruncat în teren, lovindu-l în cap pe unul dintre jandarmi. Acesta a căzut la pământ într-o baltă de sânge și a fost dus la UPU Cluj.

Jandarmii au intrat în peluză abia în acesl moment și i-au fugărit pe suporteri, folosind gaze lacrimogene. Unii au fost bătuți, dar au fost și copii care au fost afectați. Aceștia vor să depună plângere împotriva jandarmilor.

Jandarmul agresat a fost dus la UPU Cluj, de unde a fost transferat la Clinica Neurochirurgie. Directorul medical al Spitalului Clinic de Urgență Cluj, conf. Dr. Adela Golea, a spus: “Pacient în vârstă de 45 de ani, adus de pe stadion unde își îndeplinea funcția de jandarm, a fost diagnosticat la UPU cu traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga. După evaluare, stabilizare a fost trimis la Clinica Neurochirurgie, unde este în observație pe Secția de Terapie Intensivă”.

Procurorii au demarat o anchetă pentru găsirea persoanei care a aruncat scaunul în capul jandarmului.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS