Actualitate

Acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere la Câmpia Turzii

În perioada 01 – 02 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au organizat şi desfăşurat acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere şi de menţinere a unui climat de siguranţă publică pe raza de competenţă.

Acţiunile desfăşurate pe linia respectării prevederilor Codului Rutier au vizat prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul încălcării regimului legal de viteză dar şi respectarea legislaţiei rutiere de către biciclişti, pietoni sau alte categorii de participanţi la traficul rutier. Acțiunea s-a desfășurat pe D.N. 15 E60 pe raza localităților Câmpia Turzii și Luna, jud. Cluj.

Abaterile constatate au impus aplicarea a 46 de sancţiuni contravenţionale, 33 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, alte 13 fiind aplicate pietonilor, bicicliştilor şi altor categorii de participanţi la trafic pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin. De asemenea, au fost constatate 2 infracţiuni la regimul rutier, a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată 1 permis de conducere şi au fost reţinute 2 certificate de înmatriculare.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS