Social

Video. Un ghirișan cu spirit civic! A găsit un portofel plini cu bani și l-a dus poliției. Șeful Poliției l-a premiat

Duminică,  1 decembrie, Șeful Poliției Municipiului Câmpia Turzii, Dorel Fodorean, i-a oferit o diplomă de merit unui cetățean din Câmpia Turzii pentru faptul că acesta a găsit un portofel plin cu bani și documente și l-a dus imediat poliției.

În portofel se afla o sumă consistentă de bani însă și documente importante pentru cel care le-a pierdut. Duminică, de Ziua Națională a României, la sediul Poliției Municipiului Câmpia Turzii, d-nul comandat, împreună cu colegii dânsului, l-au premiat și felicitat pe d-nul Mureșan, pentru acest gest onorabil.

„V-am invitat azi la sediul Poliției Municipiului Câmpia Turzii pentru gestul pe care l-ați făcut legat de portofelul cu suma de bani și documentele pe care le-ați găsit și pentru spirtul civic pe care l-ați avut în sensul că ați venit și l-ați predat organelor de poliție. Așa cum a trebuit să facă orice cetățean al orașului. Pentru lucrul acesta noi vă oferim o diplomă din partea Poliției Municipiului Câmpia Turzii. Vă mulțumim”, a menționat Dorel Fodorean, comandatul Poliției Câmpia Turzii

 

„Eroul” zilei, dnul Mureșan, a declarat pentru Ziarul 21 că a făcut doar ceea ce putea să facă oricare dintre noi.

” Nu am avut nevoie de banii nimănui, am nevoie doar de banii pe care îi câștig eu. Când l-am găsit, m-am uitat să văd dacă are acte și după asta m-am dus la poliție. Acesta mi-a fost primul gând. Gestul acesta trebuie urmat de toată lumea”.

Felicitările noastre pentru acest cetățean responsabil care a arătat spirit civic în acțiunea lui. Felicitările noastre pentru Poliția Municipiului Câmpia Turzii pentru gestul de a felicita și premia acest cetățean.

 

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS