<
Actualitate

Adi Chișu, după înfrângerea contra echipei Arieșul Mihai Viteazu  

„După aspectul jocului, sunt de părere că poate nu meritam victoria, dar nu meritam nici înfrângerea. Echitabil era un egal. În minutul 88 al meciului, asistentul Stoica Bogdan, a dorit să ofere în avans cadou de Craciun echipei gazda 2 puncte. Putem înțelege greșelile de arbitraj, dar printr-o decizie ca cea de azi, pe noi cei care jucam fotbal doar de plăcere și fără bani ne frustrează și ne depărtează de acest fenomen. Ne asumăm cu toții reacția vehementa la adresa arbitrajului și decizia de a ieși de pe teren, chiar cu riscul de a plăti amenda din buzunarul nostru. În urma meciului de astăzi, noi cei care iubim fotbalul, am rămas cu un gust amar.

După repetarea penalty-ului, și marcarea golului de 1-0 noi am refuzat să mai jucam și cu toate astea, în urma indicațiilor conducerii/staff-ului ei au continuat jocul și chiar mai mult, și-au dorit să marcheze încă un gol, printre „jaloane”. Pentru noi, deoarece nu jucăm pe bani, e același lucru, indiferent ca terminam pe locul 2 sau retrogradam, deoarece jucăm din pură pasiune și suntem oricând gata să o luăm de la 0, din liga 5 pentru că ne place fotbalul! Azi arbitri au luat baremul gazdele prima și e toată lumea fericită, înțelegem ca scopul scuza mijloacele dar mai trebuie să ții cont ca în viața nu banii sunt totul! Vreau să le mulțumesc tuturor jucătorilor care fac parte din echipa Unirea Triteni pentru efortul și sacrificiile depuse pentru echipa în acest tur de campionat!”, a declarat Adi Chișu pentru Ziarul 21.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS