Administraţie

A ales să voteze împotriva unui proiect care ar aduce 7 milioane de euro la Câmpia Turzii! (video)

Dacă despre nivelul Consiliului local de la Câmpia Turzii s-au scris multe, limbajul și atitudinea unor consilieri locali lăsând de dorit, asta tocmai dintr-o opoziție care se ghidează după sloganul: „să stricăm tot ce propune puterea”, dovadă fiind cinci voturi ÎMPOTRIVĂ la majoritatea HCL – locale de la Câmpia Turzii, acum a venit și un moment pe care-l putem numi MARȚEA NEAGRĂ.

Despre ce este vorba?

Marți, 22 august, Consiliul Local de la Câmpia Turzii a fost convocat într-o ședință extraordinară în care subiectul principal a fost aprobarea unui studiul de oportunitate privind înfințarea serviciului public local, un proiect esențial în eligibilitatea unui dosar pe fonduri europene cu o valoare de peste 7 milioane de euro, bani care ar urma să vină la Câmpia Turzii pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere.

S-a supus la vot proiectul, după mai multe discuții și lămuriri, surpriza a venit însă în momentul în care PSD-istul Ionel Isac a votat ÎMPOTRIVĂ, adică omul pur și simplu NU vrea ca acei bani să vină înspre locuitorii municipiului Câmpia Turzii. Dacă colegii lui, de un mult mai mare bun simț și responsabilitate (Gicu Rece, Monica Uioreanu  și Tavi Ciobanu) au înțeles importanța acestui proiect și au lăsat la o parte ambițiile și meciurile politice și au votat alături de ceilalți consilieri, Isac Ionel a ales să voteze ÎMPOTRIVĂ.

Nu este prima dată când acțiunile PSD Câmpia Turzii sunt îndreptate împotriva locuitorilor din oraș, iar aici amintim de Hotărârea Adunării generale extraordinare a acționarilor Companiei de Apă Arieș, nr. 1/30 mai 2017, sub semnatura președintelui consiliului de administrație Petrică Pop, șeful PSD Câmpia Turzii (aflat în „PENSIE DE MĂMICĂ” aici l-am citat pe Dan Bradu consilier local), unde s-a aprobat DESFIINȚAREA Sucursalei Companiei de Apă Arieș de la Câmpia Turzii, transformând astfel Câmpia Turzii în “căruță la autobuzul Turzii” citindu-l astfel pe Nicu Ștefan, secretarul primăriei Câmpia Turzii.

Prostie sau rea voință? O întrebare la care căutăm încă răspunsuri

O întrebare vine automat: prostie sau rea voință?, având în vedere că odată trimis în Consiliul local, omul acesta ar trebui să lucreze pentru cetățenii municipiului Câmpia Turzii, indiferent de culoarea politică, lucru care din păcate nu se întâmplă.

În favoarea cui lucrează Ionel Isac în Consiliul local? Din acțiunile sale se trage lesne concluzia că locuitorii orașului NU contează, fapt sesizat pe un ton mult prea aspru chiar de Nicu Ștefan într-o ședință anterioară: “Domnul consilier Isac, aș vrea să vă spun că Lucreţiu Pătrăşcanu atunci când a fost mazilit, înainte de a fi mazilit a spus că: <<înainte de a fi comunist sunt roman!>> … dumneavoastră înainte de a fi PSD-ist sunteți membru al acestei comunități numită Câmpia Turzii”, a fost remarca secretarului primăriei atunci când s-a propus DESFIINȚAREA Sucursalei Companiei de Apă Arieș de la Câmpia Turzii.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS