Administraţie

Casa de Cultură din Turda are buget aprobat

În data 29 martie, la ședința Consiliulul local Turda, s-a votat bugetul provind activitățile Casei de Cultură din Turda.

 

Planului directorului de la Casa de Cultură din Turda, Ana Sevan, se bucură de susținerea primarului municipiului Turda, Cristian Matei și a consilierilor puterii, privind bugetul pentru activități culturale pentru anul 2018.

 

Principiile care au stat la baza acestui proiect cultural-educativ au fost redescoperirea, evaluarea și valorificarea corespunzătoare a tradițiilor noastre, a valorii culturii și artei, de dezvoltare a disponibilităților creatoare ale populație în toate domeniile de interpretare artistică, recreativă și distractivă, realizând prestații culturale în beneficiul cetăţenilor din municipiul Turda.

 

Programul vizează principalele evenimente care se vor desfășura pe parcursul anului bugetar 2018, organizate pe următoarele categorii: activități culturale dedicate marilor evenimente ale spiritualității românești, manifestări care valorifică toate artele, târguri destinate tradițiilor și obiceiurilor românești și mobilitate culturală.

 

Targ de Paște, Sărbătoarea Copilăriei, Agrofest Turda, Târgul de Craciun, sunt doar câteva dintre activitățile pe care Ana Sevan, prin postul de director al Casei de Cultură Turda, le va desfășura pe durata anului 2018.

 

Bugetul pentru anul bugetar 2018, pentru organizarea tuturor evenimentelor ajunge la suma totală de 280.000 lei.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.