Administraţie

Tensiuni la ședința Consiliului local Turda/video

Un moment tensionant a avut loc la ședința ordinară a Consiliului local al municipiului Turda, din data de 29 Martie.

 

Turdeanul Daniel Doboș a dorit să intervină la punctul trei de pe ordinea de zi, privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al societății SC Domeniul Public Turda S.A, însă nu a fost lăsat de către presedintele de ședință, Daniela Pârlea, aceasta invocând regulamentul de funcționare a ședințelor de consiliu local. Doboş s-a înscris la cuvânt pentru a transmite public, în fața Consiliului local, o serie de observații cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului API SRL, firma care se ocupă de administrarea parcărilor  și a patrimoniul imobiliar din Turda.

 

Doboș era decis să critice faptul că noua organigramă a API SRL prevede 7 șefi, la 20 de angajați dar și cheltuirea în exces a banilor încasați din chiriile pe terenuri și imobile cu angajarea rudelor consilierilor locali. În fapt, API are 18 angajați direct productivi și 9 persoane indirect productive.

 

La solicitarea președinteului de ședință, Daniela Pârlea,  prin votul consilierilor PSD-ALDE-PMP lui Daniel Doboș i s-a interzis să vorbească. Consilierii PNL au votat în favoarea solicitării. În urma replicilor acide ale lui Doboș, președintele de ședință a cerut evacuarea acestuia din sală.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.